Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som du

 

så många kloka

vidsynta och trevliga

möten jag fått vara med om

 

ändå

 

kan ingen mätas

med dig min allra

käraste vän

 

du

 

som gör en

svart dag till

en stjärnhimmel




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-05 02:17



Bookmark and Share


  Sturesdotter
tala om äkta, äkta tillägnan!
2009-07-06

  etthjärtaäralltidrött
djupaste vänskap, härliga ord
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP