Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hjärtat Dolt

Sorgen ser hjärtat
men mitt ansikte är tränat sedan barnsben
att dölja det som hjärtat ser.
Kanske vet du något om den
eller
Kanske går du helt ovetandes bredvid mig
och undrar
vad som blöder i mig?
Om du frågar någonting om det
vet jag inte om jag svarar.
Kanske har du förlorat
ditt hjärta
och din syn hos mig?
Sorgen lämnar ibland djupa spår
som blodet sopar rent ifrån
innan
du vet
svaret.

Sorgen ser hjärtat
men ögon sluter sig...
inom oss.




Fri vers av jacqueline
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-05 07:02



Bookmark and Share


  Konstellation
så vackert att det gör ont.
2012-01-06

  La Magnólia VIP
Vackra, vemodiga tankar .. så mycket vi döljer i våra hjärtan ...
2011-01-26

  Gunnar Norrman
Jag kommer att tänka på CD-skivan "Hjärtat fullt" med Anna Stadling & Idde Schulz, när jag läser din fina , raka dikt. Sorgen får vi aldrig förneka, eller sopa undan, den måste få plats!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline