Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur liten är du

 

vänskap kan vara

över alla gränser

men hur den kan upphöra

för att man inte delar tro

det är för mig svaret på

världens ondska

- den som religionskrigen står för -

 

jag har inte tid att kriga

min tid rinner ut

men jag har tid att

vara en vän

men den som väljer

att sitta i sin

bönekammare

istället har ju gjort

sitt eget val




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-05 09:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag har alltid tyckt att krigen oftast beror på just religion. tyvärr .. Nej du ska inte kriga, vänner är vänner, man dömer inte varandra efter färg, tro eller annat.
Kloka lilla du.. tack för att du delar med dig av dina tankar
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP