Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sk vännerna finns inte alltid där man tror att de ska -
- jag har funnit dem på helt annat håll . . .




Det är mest synd om dig

 

du som gömmer dig

i din bönekammare

istället för att vara bland människorna

som kan behöva dig

 

du som inte kan vara vän

med en som inte delar din tro

kallar jag trångsynt

och småaktigt instängd

 

jag har fått vidare vyer

och det är jag tacksam över

med min förmåga att ärligt

tycka synd om dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-05 10:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag har inte gömt mig .....
2009-07-07

  Sturesdotter
instämmer
man kan bara tycka synd om mänskligheten
el vad man nu ska kalla dem....o andra som inte vågar se andra människor fullt ut
2009-07-06

  Njord
Så sant!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP