Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur silkesfickan


Varför lämna skyddat hölje
hann ni nånsin känna skräck

Liten flock mitt i strömmen
lysande skimmerpunkter
härdade vid tidens ände

Mjukt i ockrafärger

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia