Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i olyckan fyller vi varandra

 

det finns

en lycka

ett hopp

mitt i olyckan

 

vi fyller varandra

med olycka ibland

sorger som är tunga

ibland med skratt

 

men vi fyller varandra

och det är det enda

jag kan kalla

lycka




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-05 12:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vi fyller varandra
- ord att komma ihåg!
Tack!
2009-07-10

  Ronny Berk
en förtröstans vältänkta poesi, att fylla varandra med lycka i svårighets
stunder är viktigt, det diktarjaget väl förmedlar känslan av...
2009-07-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att vi hör
varandra hur
vi då och då
har det att
här vandra!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP