Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde

Du trodde
Hon var så liten och
Sårbar
När Hon fanns i Din famn
och försvann in i Dig.
Hennes litenhet
...den skrämde Dig
Du trodde
Hon skulle blöda
Du trodde
Hon skulle döda.
Ni vågade inte hoppas
...att Ni skulle växa
...att Hennes kropp
skulle kännas så tunn i Dina armar.
Du trodde
Hon skulle rädas Dig
...att Hon skulle begravas
i Dig
...att Jorden Du strött för vinden
skulle ta Henne med

...till en annans
famn.




Fri vers av jacqueline
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-05 13:45



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mystiskt komplex belägenhet, fast kompromisslöst rakt på upplevelsen!

Spännande försöka föreställa sig vem hon o du kan vara. Jag tror du:et är en mor och hon ett nyfött barn. Bra att det blir "ni" i mitten!

Jo, det man tror är ofta det mest kusliga...
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline