Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt enda nu

 

vi fann varandras

ensamma själar

här på poeter

 

och vi inser nu att

 

det är det enda vi har

är vårt enda nu

 

oavsett vad som sker så har vi mötts

 

och du har räddat mig

från mina fasor och gått

 

med mig i mörkret




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-05 14:00



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ljuvligt, lycka till med din operation, mina tankar går till dig.
2009-07-20

  Gunilla VIP
Så vackert!
2009-07-10

  glittertindra
Att finna en annan människa är som att hitta en ovärderlig skatt
2009-07-09

  Sturesdotter
vacker hyllning
bästa sällskapet!
2009-07-06

  Ronny Berk
så väl förmedlas känslan av innerlig vänskaps vikt och värde !
2009-07-05

    Erika H
Vackert skrivet till en vän som finns och är stöd och värme.

Vi behöver alla det stödet och bara känslan av att det finns är värmande skönt när det blåser kallt.
2009-07-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Väldigt vacker text!
2009-07-05

  Hans Christian
Nä men jösses så bra min vän - Kram
2009-07-05

  walborg
Tack för underbara rader i tacksamhet för att få vara två.
2009-07-05

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader min vän!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP