Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som den tjejen som sitter tyst o snällt på släktmiddagen där hon egentligen inte känner någon

vi är alla döttrar av (från)
olika världar
ensamma minnen
som vi raderar
tills alla ser någon slags likhet
så vi vet att vi inte är slutet
vi är bara en liten del i det hela
vi förstör
ingenting vi är
bara
döttrar




Fri vers av åttabitar
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-05 14:42



Bookmark and Share


  Junibarn
underbar
2012-12-11

  Carola Bouvin
Mycket fint skrivet! Och väl så tänkvärt.
2009-07-05

  Miss Mod
"vi förstör ingenting vi är bara döttrar" vördnadsfull text, mycket fin.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar