Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag skulle vilja lägga måsars skrik över buckley's version av 'corpus christi carol'


Pelikan & Pendel (Oljemålning)


såsom
ebb förs till flod

ett blivande
någonstans där emellan

det vidriga
avstannandet i vackert

intet mot alltet
den tjocklagda stranden

om svartblänkande vätska
nästan skön i glitterångans varv

nej, solen äger inga favoriter

och så denna varelse

fiskar ur gap
annans frätta föda

när det sista rycket

då synvillans di
kväver sitt och allt

tillgivenhet blir hägring
i vingmuskels sista spratt







Fri vers av Pah
Läst 572 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-05 21:37



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Du pressar varje litet spår av anda ur mig när du skriver som en gud.
små, små andetag åt gången går luften ur mig.

bravo
2009-08-12

  Maria Zena Viklund
ja jag håller med nedan slutet mycket snyggt, och pelikan och pendel bara så, snyggt!!
2009-07-06

  Svartsilver
oj vilken mardröm du målar upp. jag gillar det känns tungt.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah