Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en godnattvisa jag skrev en gång... till dig.


Vart slag mitt hjärta slår

Sov nu gott min vän
du vet väl att jag älskar dig.
För varje dag som går
är du vart slag
mitt hjärta slår

Jag smeker lätt din kind.
Du vet att jag finns nära.
Vaggar dig ömt till ro
låter varsamt min
kärlek till dig gro.

Jag ligger vid din sida
håller alla mörkrets skuggor borta.
Det enda som jag vill
är av kärlek till dig
finnas till.

Dröm så sött min vän
du vet väl att jag älskar dig.
Och för varje dag som går
är du vart slag
mitt hjärta slår.












Övriga genrer av JoLu
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-05 22:57



Bookmark and Share


  stella
Sött!
2009-07-19

  Blåbäret
tryggt, stabilt och vackert
det finns någon i din närhet som sover gott förstår jag...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

JoLu