Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnagande tankar.


jag vet att demonerna
kramar om dig
varje natt
att mardrömmarnas ångest
biter sig fast i
kallsvettig
hud
jag vet att
din
miserabla skönhet
försöker söka
uppmärksamhet
i något
och i någon
och jag vet
att förlorade drömmar
är ditt liv.

och ändå sitter jag här
och trär smultron som pärlor på mitt strå.




Fri vers av hanziz
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 23:29



Bookmark and Share


  Juliaah
hjälp vad fint hanna .
2009-10-29

  lolloo
Så underbart vackert.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz