Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner mig fortfarande så liten..


Jag, den lilla flickan

När jag blir stor, höll jag på att säga.
Men jag är stor. I andras ögon är jag som vilken ung kvinna som helst.

Men i mitt hjärta är jag fortfarande den lilla flickan som letar efter kärleken, den lilla flicka som försöker vara alla till lags
och den lilla flicka som äter med gafflen i höger hand på restaurang.

Jag är fortfarande flickan som drog sen hemåt genom årets kallaste
natt, över bäcken, med hjälp av bron. Och med en otrolig kyss i bagaget.

Jag är fortfarande den flickan som låter sitt hjärta vilseledas och förföras av fantastiska, underbara, oersättliga pojkar från fjärran..

Ibland kommer massa krav, som för en liten flicka som jag
är svåra att leva upp till..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 796 gånger
Publicerad 2005-09-30 21:48



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
LÄste den igen! o lika bra igen:D
2006-08-14

  Daniel_78 VIP
"den lilla flicka som äter med gafflen i höger hand på restaurang"
- gör jag också alltid, så ofta jag kan -
hel bra skrivet!
2005-10-08

  BaraEnFlicka
Den häer var toppen!...Blev riktigt rörd när jag lästeden!
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson