Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En aurakrock


En saga

 

Han såg livslågan
i henne

hon skrev med tusch
och tecknade med bokstäver

han letade ord

de skapade poesi
på var sin sida
av livet



Nu ska två auror förenas
igen
med ringar

nu på lördag
och sen skriver dom
på samma sida

hela livet




Övriga genrer av Lany
Läst 1204 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-07-06 13:33



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Ett vackert blad
i förenad skrift
när man är lyckligt gift.
2009-09-10

  Junitvillingen
Ljuvligt! Läser, njuter, berörs:-)) *GRATTIS*!
2009-08-31

    ej medlem längre
tillykke!!!!!!
2009-07-19

  Eddy Norest
Grattis i efterhand.
2009-07-17

  madinsane
en vacker saga, lany. riktigt vacker.
tack för att jag fick vara där, en liten stund iaf..

tack för idag och än en gång, grattis.
2009-07-11

  Eva Langrath VIP
så önskar jag er båda allt gott
2009-07-11

    Bim
...oj oj oj,- vad jag gärna skulle vilja vara där,-vem vet..
allt gott till er nu och sedan
2009-07-08

  Mr Lindemann VIP
En svepande text som förför mig in i dess rader och det når mig öikt en svala på flykt - andemeningen
2009-07-08

  Rachel Roth
Och det finns ju flera vittnen till detta också...
som nu blir bröllopsvittnen. Vi på poeter.se!
2009-07-08

  Bjarne Nordbö
Kärlek. Inget mindre än det. Love from us.
2009-07-08

    ej medlem längre
jag medhåller roger och tar med mig en kärra med näsdukar till lördag... detta blir årets händelse!
2009-07-08

  Roger VIP
Det är så vackert att man blir aldeles mjuk i hela kroppen!
2009-07-06

  Daniel_78 VIP
amen :)
2009-07-06

  Lili Samuelsson VIP
mm, vilken saga
i krock, förening och sedan på samma sida:)
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany