Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri


Hör vingarnas lätta slag
Duvan, fullständig i sin skönhet
Himlens tomhet, fylld av vita moln
Hunden gnäller bakom stängda dörrar
Känn friheten i en vinande vind
Hur den smeker era ansikten
Ännu är vintern inte här
Ingen bur kan hindra mig




Fri vers av Karin Jansson
Läst 610 gånger
Publicerad 2005-09-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jansson
Karin Jansson