Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren III


Tåren som bränner
innanför ditt ögonlock


ta den i din famn


lyssna på den
känn den
smek den


och låt den falla
och nästa
och nästa


låt dem bli till
ett vattenfall


falla
fritt
i oceanen


den ocean
som speglar

ditt liv




Fri vers av Nic
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-09-30 21:59



Bookmark and Share


  Jojo
Du beskriver gråtens befriande kraft på ett mycket vackert sätt, en text jag verkligen tar till mig! Tack :-)
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic