Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SOM HELST!

 

 

Snälla jag gör vad som helst, bara ge mig mat!

 

är så hungrig inga pengar vi har,

är så trött på att gå runt hungrig

gråta, skrika och må så här!

det värker i hela kroppen så hungrig jag är!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 564 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-06 17:31



Bookmark and Share


    mik mikelson
Bra
2022-09-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
skrikande desperat
2011-09-30

    ej medlem längre
precis som dom andra texterna
bitande och berörande å självklart bra
2009-07-06

  Mr Lindemann VIP
Finnemangy texty!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*