Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku


Så skönt med hösten
dess färger samt kvällsmörker


själen finner ro




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic