Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för C


spegelkyss

 

 

 

 

just innan vi kysstes
blev ditt ansikte en dimma
med din skarpa blick därinuti
och hela rummet såsom en spegel
jag drogs in igenom - lyftes upp
från en främmande tid
av ett annat medvetande
som jag nu gjort till mitt
många år efter vi sågs

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 19:31



Bookmark and Share


  Nanna X
Så ska en kyss vara, skärpa och upplösning på en gång... Tips: kolla "Dit änglar inte kan vandra" av blodet, som jag just läste, den är lika fin!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP