Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två dagar före jul

Ut i backe på pulka vi far
galna ungar och så jag

"Gubben" han har granen fällt
Undrar nog hur det ät ställt

med fru som blivit barn på nytt
Borde kanske henne bytt?

Nej då, "Gubben" bara ler
älskar det han just nu ser

Hem och fixa mat och klappar
Sen vid tv-n alla slappar

Snart så sover hela huset
Slut och borta är allt buset

Fönsterstjärna lyser klar
Ett par dagar är det kvar

till Nisse knackar på vår dörr
Denna jul som många förr

Snön den fallit och finns kvar
längtat har vi många dar

Fotspår visar var vi gått
Vinterlandskap nu vi fått




Fri vers av Therés
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!