Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland saknar jag dig

Ibland är jag trött på dig

Ibland är du så enormt dum

Ibland är du underbart go

Ibland längtar jag efter dig

Ibland vill jag att du ska gå

Ibland verkligen hatar jag dig

Men oftast älskar jag dig




Övriga genrer av Therés
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!