Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår första långpromenad


Vi gjorde en båt av bark
och satte den i en bäck

Seglade med den en stund

Jag kände lyckan sprida sig i min kropp

Vi sa inte så mycket
men vi såg på varandra ofta och länge

Du böjde dej ner och petade till
båten med pekfingret
den flöt iväg

Vi började frysa

Båten välte mot en sten
brydde oss inte om att rätta till den

Vi gick hem till mej
Kokade en kanna kaffe
satt och myste i värmen med ett tänt ljus

Kom vi går och vilar en stund sa du och tog min hand...

Jag undrar om båten finns kvar




Övriga genrer av Therés
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!