Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

ett äpple

som någon tog en tugga från

upptäckte jag var alltför sur

lämnade mig åt maskarna




Fri vers av Vampirida
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida