Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarminnen

Sommar och sol
Hav, sjö och pol

Glass och bara fötter
I solstol sitter trötter

Svala öl och ljusa nätter
Vin i mängd och kalla rätter

Du och jag har fria dagar
Hund och barn på stranden jagar

Vandrar sakta hand i hand
Hittar snäckor i vit sand


I tidig gryningsmorgon, du och jag blir ett
Denna stund på jorden, det vackraste som skett




Fri vers av Therés
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!