Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maiva du är som en lök du har lager


Maiva
Ibland förvånar du mig
Alla dessa lager bakom den blåsta ytan
Det är som att du inte vill att
folk ska se att det finns någon där inne

Någon som är skörare än hon verkar
Som kanske inte alls klarar det där livet
så bra som hon vill få det att se ut

Men Maiva

- Våga falla




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 473 gånger
Publicerad 2009-07-06 22:16



Bookmark and Share


  Матрёшa
mycket fint! gillar särskilt avslutet :)
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd