Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM

Om du älskade mej

Om du ville vara med mej

Om du ville leva ditt liv med mej

Om du hela tiden längtade

Om du ville ha dina barn med mej

Om jag var fin i dina ögon

Om du inte fick mig då - Skulle du stå ut då




Övriga genrer av Therés
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!