Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade hund


Jag saknar min älskade och trogne vän
Min hund har slutat sina dagar här på jorden

Vi hade några år som var dåliga
tyvärr med dålig kontakt oss emellan
Den tiden var tack och lov ganska kort

Början och slutet på vår tid tillsammans
var helt underbar

En Bearded Collie med busig frisyr
och så otroligt stor livsglädje

Han gav mig alltid tröst när jag var ledsen

Var man på dåligt humör
så gick det alltid snabbt över när
man hade honom i närheten

Genom sina blickar talade han
och han var en bra talare som alltid sa kloka saker

En suck och en uppgiven blick ibland
fick mig genast att inse att just precis nu
så var jag världens jobbigast människa

Jag saknar tyngden på mitt ben
där han brukade vila sitt huvud




Övriga genrer av Therés
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:02



Bookmark and Share


  To
Hunden hade nog ett bra liv med dig! Önskar att alla djur och människor som föds till världen får det.

Fin hedrings dikt till din vän.
2007-12-01

  Markattan
Jag känner så väl igen känslan och saknaden du beskriver. Varm och fin!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!