Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla lämna mig

Lämna mig

Lämna min hjärna
Lämna mitt hjärta

Varför vill du inte försvinna
Jag ser dig när jag blundar

Vill att du går
Lämnar mig ifred

Dina saker har jag slängt bort
Jag har bränt alla foto

Har ingen kontakt med våra vänner
Ändå finns du kvar

Tiden går och jag lider

Jag vill bli bara jag igen

Jag vill inte vara vi mer nu

Jag hatar oss

Släpp mig fri

Lämna mitt hjärta
Lämna min hjärna




Övriga genrer av Therés
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:04



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Du kommer bli fri.
Jag lovar =)
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!