Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor i snö så kall

Måne så full
syns mellan granarna


Och stjärnorna blinkar
på en becksvart himmel


En hel värld full av iskristaller
som små speglar i månljuset


Ett glitter är strött över vår natur

Vi har fått små
gnistrande stjärnor i snö så kall


Nysnö faller


Så vackert


Så fall bara fall




Övriga genrer av Therés
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!