Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens värld

Många dagar
långa nätter

har vi delat du och jag

Kärlek, lycka
hat eller sorg
upplever vi var dag

Allt vi behöver
allt vi vill ha
är kärlek
ej lyx och flärd

Nöjda vi lever
tillfreds
vi två
tillsammans
i kärlekens värld




Fri vers av Therés
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!