Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Astro-Limerick no 13 [inrymmer tretton "TR"]


TrappTornsTrollet

 




ett trebenigt troll ifrån Triton


tryggt traskade trapptorn med träskon

 


trots trassliga stenuppsprång


han nertrilla' blott en gång

 


ty trodde på trådlösa smultron

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 23:54



Bookmark and Share


    prima donna
trevligt (t)ramsat Trolltornstrappan!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP