Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nej inte livmodertappen den här gången)


stöta emot

nej vi kan inte ligga med varandra
för jag vet att du skulle

stöta emot
mitt hjärta

öppna högra kammaren
och krypa in i en vrå




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-01 09:47



Bookmark and Share


  Eduardo
underbart söt och talande dikt.... härlig
2005-10-21

    äpple
Härligt annorlunda! :)
2005-10-05

  Magnus Mojo Olsson
Jätteskön känsla!
2005-10-05

  Tove Meyer VIP
fantastiskt i sin enkelhet. har aldrig läst något liknande. imponerande!
2005-10-03

  Arowana
Jättebra. En rädsla för att öppna sig och samtidigt total ärlighet.
2005-10-03

  Martina_T
Förstår vad du menar. Känns igen. Bra!

/M
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker