Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under havsytan

simmar alla aningslöst
tills

något händer




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 12:59



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Gillar metaforen trots att jag inte kan simma - eller kanske just därför... ;-)
2009-07-11

  ElinaO
nice :D
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP