Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
o beijo na boca é coisa do passado amor quero ver e namorar pelado


äh vi kör igen

jag flyttar till en lägenhet i midsommarkransen, något i betong nära tunnelbanan, jag har en fjortis, vi sitter i juicy couture-mjukisar och ser på grey's anatomy hela nätterna vi skriker när mcdreamy kallar meredith för hora. min fjortis har VIP på sitt playaheadkonto, det är fullt med bilder med uppvriden kontrast där hennes tätt hoptryckta urringning kommer till sin rätt, vi heter kåt_kille91 på funplanets chattrum, vi kan ha lovehandles för det är stretch i midjan, hon läser högt ur veckorevyn. jag älskar min fjortis fårade clementinhud jag älskar hennes läppglans med hallonsmak. vi dricker sött sött vin och fanta och när vi blir fulla har hon en ipod full med fjortisdunk vi kastar med håret, hennes är så sönderblonderat att det frasar mellan tovorna och hur mycket hon än tvättar det luktar det fortfarande väteperoxid. det ryms mer hjärta i hennes hårspray än i min muskel det lilla jag äger är dyrbart, jag förvaltar det på ett konto någonstans och lämnar henne inte.

jag piercar medusa och börjar läsa bröderna karamazov och varje leverfläck varje bläckplump säger emot, sista dagen stod jag i hallen med en väldigt liten väska för jag var minimalist, min fjortis sa gå då för fan och sen fick jag en avskedsfimp slängd i nacken, den frätte ett litet hål som blev en liten sårskorpa. jag rev bort den och ramade in den. lyssnade på segertåget när jag hängde upp den.




Fri vers av guld
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-07-08 17:50



Bookmark and Share


  blaite
Det här var galet bra. Bokmärkes ja lätt
2011-02-11

  pang
levande, sjukt levande. jag tänker på filmen "fish tank" som går på bio just nu och är totalgrym. det sunkiga, mänskliga och miserabla, men också en slags lycka i allt det där. aaah, du är guld.
2010-01-18

  Butitsnotyugoslavia
Det här är helt fantastiskt bra. Jag blir så glad av det för det träffar så rätt och är så trivialt utan att bli kliché och äckligt. Det ligger helt rätt i maggropen. Underbart.
2009-08-01

  untilnextautumn
Alltså freja herre gud. Herre gud vad du är bra.
2009-07-26

  vespertine
jag gillar
2009-07-20

  Membran
mycket bra. älskar den. leverfläckar sött sött vin midsommarkransen. bra!
2009-07-18

  dead_prez
haha, fantastiskt
2009-07-13

  nadazipp
gillar det. riktigt bra.
2009-07-09

    smuts
det finns så mycket som jag gillar med det här.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld