Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för fan vad är det för tid vi lever i ??

ogirig lust och objectifiering av kvinnor.

Våldsamma sinnen och blodiga slag.

giriga judar och maktsökande bolag.

jag vaknar upp på morgonen och tror fortfarande att det är natt för min hjärna döljer sakerna som jag inte vill höra så jag somnar om igen o skiter iet.

 




Fri vers av Himuro
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro