Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade honom

Jag älskade en man
En man som hade allt
En man som hade utseendet, pengarna, egenskaperna, drömmarna och kärleken
Han hade mig
Jag hade honom

Jag
som saknade allt
Jag saknade utseendet, pengarna, egenskapern och drömmarna.
Men jag hade kärleken

Jag älskade honom
Han älskade mig
Vi älskade varandra
Vi älskade oss själva

Jag hade kärleken
Jag hade honom
Jag älskade honom




Fri vers av a walk to remember
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-07-08 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember