Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans kommer ångesten ut. Som om tryckluften pressar sig ut genom öronen......


Varningsskylt

 

 

V a r n i n g  för 

THE BITCH

som hugger i nattens ångest

som en orm

som lurar i gräset

utan att se

rätt offer

 

dödens käftar

har aldrig

varit närmare

och om du

lämnar mig

där så har jag

förstått . . . . .

 

min ynkedom

är att se mig naken

se mig som den jag

inte trodde att

jag var




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-09 06:25



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vi är allt!
Kärlek - förnuft,
rädsla - hat,
glädje - sorg,
vanmakt - kompetens,
listan kan göras lång.
Se sig i ett utifrånperspektiv,
låtsas att det är en vän som plågas,
så är det lättare att förstå, försonas
även med dragen som 'helst inte borde
visa sig'....
2009-07-10

  etthjärtaäralltidrött
tro tusan att du är arg
förlåt dig själv
2009-07-09

  Hans Christian
Fantastisk beskrivning. Bravo. Kram.
2009-07-09

  Sturesdotter
att vara hård emot sig själv kan vara bra
men inte alltid

inte nu
2009-07-09

  Teresia Ridell
Oftast dömmer vi oss själva hårdast. Med andra har vi oftare överseende... Men varför skulle just vi själva vara perfekta..o aldrig göra en tabbe ?

Och ja..ibland förvånas jag själv över vem jag "verkar vara" ibland. När stressen är för stor..och inre slitningar hotar att brista.
2009-07-09

  Eva Langrath VIP
Du formulerar väl detta svåra :hur vi kan vara vår egen värsta fiende när ångesten river och orden slår mot de som råkar komma i vår väg på ett annat sätt än vi själva tänkt.
2009-07-09

  glittertindra
En bitch får saker och ting gjorda, den där urilskan som bara ångar ut, den är till nytta ibland den..
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP