Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan regnbågar & fools love

Jag trippar runt på mina
ljusrosa
moln

& fotograferar mina regnbågar
sparar dom under kudden
som bevis nästa vakna morgon

men där finns inget ljus kvar
inga färger alls
& jag ser i svart-grått

Plikttroget, som en säkerhet
att alla ska vi faktist
dö nån gång

Jag mister alltid det ni tar för givet
därför räknar jag får sanslöst
& enhörningar


för er verklighet gör mig vek
med grå asfalt & hårt smek
& därför tar jag vad som helst som tar mig någstans
så länge det är nån annanstans




Fri vers av Troll ॐ
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 12:51



Bookmark and Share


  blaite
Fin text..ja va e verklighet..vi kanske lever i en fantasi..
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ