Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ff

det är svårt att hålla ihop
med bristningar i luften
det är svårt när de enda hjärtslagen jag känner mig hemma med ligger i en säng på andra sidan sverige och bultar i otakt

det är svårt när jag inte ens vet om det är värt att hålla andan någon sekund för att vi ska hamna i rätt takt igen

det är för långt
du är för långt ifrån mig

jag hoppar över brunn efter brunn
idag slog klockan tillochmed 11.11
men jag önskade mig inte ens dig

den här veckan har jag samlat på mig saknad
som ligger och sparkar mot revbenen
men jag vill inte släppa ut den, släppa ut dig
då kanske vi försvinner




Fri vers av xtla
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla