Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att använda alla sina sinnen i nuet...

Gotland den 23 juni 2009




Hon som är

Jag ser henne
i den gröna granens
späda skott
i den vita tusenskönans
spröda kronblad
i ljuset som gnistrar
förunderligt i havets vågor

Jag hör henne
i koltrastens
melodiösa sång
i humlans
sövande surr
i havets eviga brus
som aldrig upphör

Jag känner hennes doft
i skogens rika
djupa mull
i ängens allra
ljuvligaste blommor
i vinden
som kommer från havet

Jag känner hennes smak
i sötman av
smultronkyss
i grässtråets
bleka stjälk
i tårens sälta
kommen ur havet

Hon vars känslor
vibrerar i takt med hjärtat




Fri vers av Annette Andersson
Läst 880 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-09 21:01



Bookmark and Share


  Alstermark
Sinnlig och vacker romantik av må-bra-slag. Tack!
2009-07-11

  Eva Langrath VIP
Vacker text som väcker nyfikenhet
2009-07-11

  Glensan
Vackert formulerat
men vem är hon?
2009-07-11

  Qiwi
jätte fint skrivet! Jag älskar slutet
2009-07-11

  anits VIP
Så underbart målande och vackert
skrivit, en njutning att läsa
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson