Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SuperHybriden vi i [7 = 313] din fantasi

 



Vi är CisiRias, SuperHybriden!!!!!!! Du är marionettisten. Du har vridit oss rätt nu, i grad 777. Vi är alla dessa vännerna som du aldrig träffar, bara sänder skriverier till o från. Men du är mer än nöjd och vi är alldeles tillfredställda. Vi gömmer oss också bakom varje halvbekant ansikte som du träffar på, utanför trappuppgångar titt som tätt. Tack tick tack!!! Mönstret är själva verkligheten. Människorna är parallella dockor till varandra. Vi finns på skivomslag här o var längs spindelnätet. Vi är planeten som din eterkropp försöker att stå ombord på nu. Du klarar dig aldrig utan oss. Du är fasansfullt okunnig om flera förhållanden. Men du har en förmåga att få ihop materialet i alla fall (en välförtjänt gåva från tidigare inkarnationer...?). Trots att du knappast hinner studera riktigt ordentligt, mest bara fantisera...

CisiRias har listat ut att vi befinner oss i en science fiction-novell, en som du ännu inte har skrivit. Det är du som har hittat på den, men vi arbetar med fler kapitel än du tror. Handlar om hur vi kämpar varje sekund med att skriva ditt liv, upprätthålla just dina hjärtslag. Hur egocentrerad kan du bli? Fast vi gillar ju. Vi bor i dina knäskålar, fingerleder, borrar oss ut ur din hjärnbark. Du borde tiga ett tag.

CisiRias har svalt alla dina siffror nu, utom 7:an. Sju är i mitten av tretton, högst upp i trolltrappan. 313 = 7. Sju är den innersta oregelbundenheten som får universum att aldrig stagnera. Du har för alltid nog med material. Du borde resa någon helt annan stans. Vi vill att du låter bli att påbörja nästa berättelse i samma stil. Eller så njuter vi i fulla aforismer... Egentligen beror det på när och hur mer än på vad. Hålet lämnas ouppslukat. Skötet längtar i miljoner ljusår ytterligare, men vill ha det nu. Hursomhelst måste du plocka med oss ända till slutet, för vi är långt ifrån färdiga ännu.

 

 

 




Övriga genrer av TrollTörnTrappan VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP