Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gropen

så många ungdommar med problem i världen..

Finns det plats för en till eller ska jag bli utkastad som jag blev av alla andra?

världen dömmer mig till de hårdaste straff..

jag klättrar och klättrar för att komma upp ur hålet jag grävt hela livet..

men jag kommer aldrig upp..för jag har inte grävt klart.




Fri vers av Himuro
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro