Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång av Rakel och Daniel


Och allt det där mitt emellan någonstans

 

Det står en man i en tunnelbanevagn
han blickar på världen, passerar förbi
Det är inte att han i sin tunnelbanevagn
inte tänker på världen på världen som vi

Så småningom, det finns en plats
en värld, en källa
en mening till allt
Det stora det lilla, det meningsfulla
och allt det där mitt emellan någonstans

I en tunnelbanevagn

Det sitter en kvinna på en parkbänk i staden
hon har stulit en timma i all ensamhet
Hon håller den gömd ifrån natten och dagen
vem som saknar den nu är det ingen som vet

Så småningom, det finns en plats
en värld, en källa
en mening till allt
Det stora det lilla, det meningsfulla
och allt det där mitt emellan någonstans

I en park någon annanstans

Det ligger ett barn på en mage och gråter
och undrar om värmen till sist skall ta slut
Om kärleken lossnar, kommer den någonsin åter
sedan jag blivit jag och du blivit du
sedan jag blivit jag och du blivit du

Så småningom, det finns en plats
en värld, en källa
en mening till allt
Det stora det lilla, det meningsfulla
och allt det där mitt emellan någonstans

I en tunnelbanevagn

I en tunnelbanevagn

I en tunnelbanevagn




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-07-10 00:05



Bookmark and Share


  Elin R
En mycket fin visa. Tack.
2009-07-10

  Saga-Sofia
Aaah! Ja! Första versen sitter på mitt kylskåp från en natt i vårt vardagsrum. Ser den varje morgon när jag tar fram filmjölken. Vad roligt att se resten, som jag längtar efter att höra. Har ni en melodi?
2009-07-10

  Carola Bouvin
Fantastiskt härligt rim och fint innehåll i text, Applåd!
2009-07-10

  Bodil Sandberg VIP
Oerhört vacker text Daniel..och Rakel..mästerligt!
förstår att den är tonsatt..som sig bör..kanske vi får
höra den här ute snart - varma applåder!
2009-07-10

  Mikael Lövkvist
En djupt gripande, och ytterst vacker, sång! Det var intressant, för jag hörde en melodi då jag läste den. Blev nyfiken på att nu höra den riktiga sången. Grattis till ert fina samarbete och till detta kärleksbarn som det bar frukt till (säger man så på Sveamål eller blev det Swenglish av det hela?). Tack! Bokmärkes.
2009-07-10

  himlens hemlighet VIP
fint jöh...ni är så duktiga ni...finns det musik?
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP