Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi


jag vet att det var längesen nu
längesen flaggorna vajade så där intensivt
och vackert mot sommarhimmlen

och du taken är inte lika höga längre
alkoholen inte lika berusande och
cykelfärderna inte lika vansinniga

men du låt oss låtsas ikväll
låt oss låtsas att allt är som förr

då våra tonårshjärtan fortfarande
var sorglösa och fulla av hopp

natten är ung
det är inte försent



\"... and with our smiles we
outshine the sun\"




Fri vers av Charlie
Läst 826 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-01 17:40



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Så vackert!
2016-06-19

  Tove Meyer VIP
åh jag gråter. jag vill vara där, i just det du beskriver. ja det är verkligen underbar nostalgi....
2007-04-11

  yoyyo
mycket fint skriven och som sagt en text som många säkert kan känna igen sig i .
2006-07-08

  Propella
Oj oj oj. Jag välts omkull av dina formuleringar; famlar efter mark. Jisses vad snýggt!
2006-06-19

    Bror
"och du taken är inte lika höga längre
alkoholen inte lika berusande och
cykelfärderna inte lika vansinniga"

väldigt snyggt Charlie!!
2005-11-19

    SerenitySearch
Riktigt fint skrivet om denna nostalgi, som nog alla kan känna igen sig i...hör livet till. Den påminner mig om en dikt jag skrivit på samma tema, "Remeber when we used to be immortal", ganska lik innehållsmässigt faktiskt... Läs den gärna och kommentera! :)
2005-10-30

    vilsen
en underbar text ! 'och du, taken är inte lika höga längre' är helt fantastiskt skirvet, hela de stycket, hela texten ! jag njuter av hur du trollar med orden :)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland