Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galning!

Har en galning här på jobbet. Även jag är en tok. Därför har vi stunder tillsammans. Vår arbetsplats är faktiskt inhyst i ett nedlagt mentalsjukhus. Så vi passar fint här inne.

I trapphuset vid den grå bänken stannar vi och känner på varandras kön, våta varma jag och hans resliga mandom. På toaletten vid fikarummet, där har våra läppar mötts, inte bara en gång utan flera. I rummet längst bort, där kaffemaskinen finns, där går vi ofta för att hämta vårt morgonkaffe, så att han kan smeka min nacke och lite lätt dra i mitt hår. En gång drog jag upp min kjol och böjde mig lätt över diskbänken där inne, snabbt var han där och fyllde mig.

Galningar - tokar - sexuellt törstiga. Vi triggar varandra med små mail och blickar. Förstulna stunder på ett mentalsjukhus. Kanske andra vet, viskar och funderar. Föga bryr vi oss - galningar är vi. Passar bra här.









Övriga genrer av Vampirida
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-10 08:44



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Fantastiskt - know the feeling. hissen är bra för övrigt ;)
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida