Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig förblöda

Tralala, tralala jag har skjutit en älg
jag har skjutit en älg med en brännvinsbutelj
jag mötte dig argsint i skogen vid tjärn
du frustade elakt, jag tog mig ett järn
jag siktade noga, mot gran jag tog spjärn
och bom du föll ned, när jag lämna mitt värn
jag såg dig förblöda i skogen vid tjärn

Tralala, tralala jag har dödat en älg
jag har dödat min frid, jag har dödat min helg
jag har dödat för Döden, jag har dödat för Gud
mitt skjortbröst är färgat, du blödde min brud
du blödde ur hjärtat, så blek var din hud
du vände dig bort och du sa ej ett ljud
där du vilset stod brud i din blodstänkta skrud

Tralala, tralala jag har skjutit min mö
jag har skjutit min kvinna, jag lät henne dö
jag har skjutit en själ, jag har skjutit en stjärna
förskjutit min själ och förslutit min hjärna
förskjutit mitt väl och förslutit min kärna
modstulen jag såg hur du livet ditt värna
jag såg dig förblöda i skogen min tärna

jag såg dig förblöda, mot Gud jag tog spjärn
jag såg dig förblöda i skogen vid tjärn




Fri vers av GranneMedGud
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-10 13:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket bra!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

GranneMedGud
GranneMedGud