Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din plåga

Jag är med dig igen
efter att jag flytt ett tag
Det var ett verkligt svek
Jag förstod inte att du skulle bli så sårad
Jag grät när jag tänkte på din saknad efter mig
Du grät när jag inte var där
Nu är jag hos dig i din plåga igen
Jag är med dig för din och bara din skull
och jag förstår inte varför jag älskar dig
Men du, jag hjälper dig att plåga dig själv till döds
Jag är den farligt sjuke medberoende hjälparen




Fri vers av Fia
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-10-01 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia