Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylld utav ord från ett liv utav intryck, sprack hela magasinet och ordlavinen gick...


Verbal Surrealism - den högre skolan

Revolverande revor i ropande röv.
Ditt anlete stagnerat som vissnade löv.
Anfrätt av disco, regerad av vim.
Nu kommer skuggor i stora stim.
Beläst och belevrad i kunglig prakt.
Folket har talat, ät din förakt.

Diggi-lo diggi-nej vi ska utvisa dig.
Nästen till rakning, astma-spray.
Lindad i slöjor, vaskad i bäck.
Sex herdepojkar kokade knäck.
Men var är du Gusten föraren vår?
Mitt i vintern snöskottår.

Kroken är rak, vätskan är torr.
Mobbaren snäll, bibeln är porr.
Fanatsieggande omskrivningar av de vedertagna uttrycken som i varadgligt språk brukar sammanfattas med benämningen förhalningsprincipen.
Mespöet av, jord är du kommen.
Telvinken och Anita, kom så får du rita.

Så som var pressas ur bölden, klämmer livet geggan ur dig.
När du sedan står där naken, har du skägget bak och fram.
Men tro dig ej vara befriad. Ditt nummer kommer upp.
I askar märkta Flora, skall du lagras innom byn. Med tiden kommer wiiiggllo och sedan även färg. Då har redan kvanten förbättrat sin fysik. Och i andra sidans sylt, står månen i nedan för låt gå hem. Längs tomma gator skriker, en galen militär, att nu har ryssen kommit, på sitt eget gevär.

Geggamoja snipp snapp snut..
Hela huden bäres ut..
Rappakalja plast badbalja..
Kom och trolla bakom Knut..
Hon sa ett, hon sa tu..
Köra bussen klockan sju..
Inga hade vår i bäcken..
Randig kofta på ett hav..
Låt oss nu förena skavet..
Låt oss alla vinka var..




Fri vers av Tjärkat
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dagens garv... lysande!
2009-07-17

  Peter Matsa
*skrattar*
p i luebne
2009-07-11

  Starfish-Aura
Haha!
Vad galt skönt

Fridens liljor

//Mjao
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat