Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seende




ser på mig


ser genom mig

ser i mig






såg du?




Fri vers av Vampirida
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida