Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existerar du?





Är du kung över ditt liv, över ditt jag?

Är du vaken, eller drömmer du?

Älskar du?

Existerar du?




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 16:13



Bookmark and Share


    leelee
Ja! Oh ja...Och inte bara det...jag lever.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP